Oldal betöltése
Mire figyeljünk kisbuszbérléskor?

Mire figyeljünk kisbuszbérléskor?

Már a szolgáltatás igénybevétele előtt érdemes átgondolni néhány fontos dolgot a kisbuszbérléssel kapcsolatban.

Számít az autóbérléssel foglalkozó vállalkozás telephelyének címe? 

Előnyös, ha a szolgáltató telephelye egy könnyen megközelíthető helyen található és / vagy vállalja hogy a lakásunkhoz, vagy a reptérre szállítja nekünk a kiválasztott autót. 

Milyen kisbuszt válasszunk?

Válasszuk ki a kisbusz típusát annak függvényében, hogy hány fővel utazunk, és mennyi csomagot viszünk. 

Tervezzük meg az utazás időpontját!

Érdemes előre megtervezzük az utazásunk pontos időpontját és minél előbb lefoglalni a kiválasztott kisbuszt, mert a nyári szezonban, sieléskor, vagy konferenciák iddőpontjában megnő a kereslet.

A jármű átvételekor első és legfontosabb szempont a kisbusz állapotának ellenőrzése, a külső sérülések átvizsgálása és a belső tér felszereltségének megléte. Mielőtt pedig a kisbusszal kigurulnánk a telephelyről, vessünk egy pillantást az üzemanyagszintre, ha mindent rendben találtunk, akkor a szerződéssel a zsebünkben indulhatunk is.

Leadás előtt érdemes utánanézni a legközelebbi benzinkút elérhetőségének, hogy tele tankkal tudjuk visszavinni a járművet.

A kisbusz leadásakor legyen kéznél a szerződés, amiben rögzítettünk az indulás előtti állapotokat és a szolgáltatóval közösen nézzünk át körültekintően a jármű jelen állapotát.