Oldal betöltése
Kisbuszbérlés ne csak a napi díjat figyeld!

Kisbuszbérlés ne csak a napi díjat figyeld!

Amennyiben csak a napi díjat nézzük, könnyen póril járgatunk! 

Hogyan lehetséges, hogy anyagilag rosszul járunk, ha csak a napi díj összegére koncentrálunk? 

Elsőként a napidíjról: 

Jól nézzük meg mennyibe kerül a kiszbusz bérlése! 

Ugyanis több szolgáltató nettó árakat tüntett fel, így sokaknak a bérléskor derük ki, hogy +27% áfát tesznek a meghirdetett árra. Véleményünk szerint ez nem korrekt, így mi a bruttó árakat tüntetjük fel mindíg, tehát azt amit fizetned kell az autóért! 

A napi díjon felül kisbusz bérléskor érdemes odafigyelni a gépjárműnek az átlagfogysztására is, hiszen a napidíjon megspórolt forintok többszörését is a benzinkúton hagyhatjuk egy rossz választás esetén.

Az átlagfogyasztást befolyásolhatja az is hogy mennyien utazunk, mennyi csomagot szálítunk, ugyanis egy jól megpakolt kisebb fogyasztású autó sokkal többet fogyaszt mint kevésbé megpakolva, ezért célszerű nagyobb teljesítményű kisbuszt választanunk kirándulásainkhoz. 

A bérleti díjon és az üzemanyagfogyasztáson felül fontos tájékozódnunk arról, hogy vannak e más plusz költségei a tranzakciónak. 

Van ahol pl plusz díjakat kell fizetni az 

  • Assistance szolgáltatásokért, 
  • GPS -ért, 
  • a tetőboxért, 
  • gyermekülésért, 
  • a takarításért. 

Nálunk csak tankolnod kell! 

Nálunk csak tankolnos kell, tehát nincsenek plusz költségek. Nálunk az EXTRA AZ ALAP! 

Díjmentesen biztosítjuk a GPS -t, gyermekülsét, tetőboxot stb. szolgáltatásokat, hogy teljeskörű szolgáltatást nyújtsunk neked a kiránduláshoz és elégedetten térj vissza hozzánk, ajánlj minket másoknak is.!