Oldal betöltése
Kisbuszbérlés, mint üzlet

Kisbuszbérlés, mint üzlet

Most lehet meglepődsz, de olyan befektetést ajánlok neked, mellyel tuti pénzhez jutsz és nem kellenek milliók a befektetéshez! Az UBER és egyéb alkalmazások igénybevételével akár saját magad építhetsz üzletet, gondoskodhatsz megélhetésedről és úgy, hogy más vállalkozásoktól eltérően itt nem lesz szükséged többmilliós nefektetésre. 

Mi ez a lehetőség, hogyan kereshetsz pénzt a kisbuszaink kibérlésével? 

Egyszerű! 

Bérelj kisbuszt válalkozásunktól és utaztasd az embereket akár kisebb távon városon belül, vagy akár tervezz hosszabb utazásokat, bevásárló körutakat országosan! 

A kisbuszbérlés lehetőségével nem kell milliókat befektetned géplyárműbe hanem napi párezer forinttól kibérelheted tőlünk, természetesen hosszútávra is, egyedi kedvezménnyel! :-) 

Hogyan szerezhetsz ügyfeleket a bérelt kisbuszokra? 

Mondanom sem kell, hogy ma már ez sem probléma, hiszen regisztrálhatsz az UBER -re, vagy más utazást elősegítő telekocsi alkalmazásba ahonnan azonnal érkeznek a megkeresések. 

Ezeken az alkalmazásokon kívűl tovább nézesrűsítheted az üzeleted, ha kitalálsz eseményeket, melyekre szállítod az embereket, Pl: 

  1. Esküvőkre, lakodalmakra vállhatsz utaztatást, hiszen a résztvevők szeretnének felhőtlenül iszogatni és így biztosítva van az útjuk az eseményre is és vissza is. 
  2. Budapest, vagy nagyobb városaiban az agglomerációból (ba) szállíthatsz dolgozó embereket a munkahelyre és vissza. Ez sokaknak kényelmesebb, mint mint alkalmazkodni a menetrendszerinti járatokhoz. 
  3. DISCO járatokat indíthatsz akár a nagyvárásokon belül, akár a a vidéki városokból a nagyobb városokba és hajnalban haza. 
  4. Leszerződhetsz bortársaságokkal és bortúrákat szervezhetsz híres borvidékeinkre és neked csak szállítanod kell az utasokat! 
  5. Bevásárló utakat szervezhetsz idősebbeknek. 
  6. Termékforgalmazókkal is leszerződhetsz, hogy termékbemutatókra szállítasz érdeklődőket. 
  7. És ezernyi más lehetőséged van arra, hogy bérelt kisbuszoddal pénzt is keress, gondoskodj megélhetésedről. 

Még több marketing az ügyfélszerzéshez? 

Facebook -on is szerezhetsz ügyfeleket, de készíthetsz akár saját weboldalt is az Internet által a lehetőségek korlátlanok! 

Mielőtt vállalkozást alapítasz természetesen mindenképpen egyeztess könyvelővel és / vagy ügyvéddel, de ma már szuper lehetőségeket kímál az állam az adózási lehetőségekkel is. 

Amenyiben a kisbuszbérléssel merül fel bármilyen kédésed, keress minket bizalommal, állunk rendelkezésedre!