Oldal betöltése
Itt a nyár menjünk kirándulni kisbusszal!

Itt a nyár menjünk kirándulni kisbusszal!

Nincs annál hangulatosabb, mint amikor összeáll egy 5 -9 fős baráti társaság és együtt mennek el nyaralni! 

Hangolódjatok egymásra egy kisbuszban! :-) 

Sokan vannak akik még mindíg 2 -3 autóval indulnak neki a közös nyári vakációzásnak, pedig teljesen érthetetlen, hogy miért? Főleg a hosszabb utakon, ha csak a hangulatot nézem, mennyivel kellemesebb élmény, már az indulás pillanatától együtt lenni, nem pedig külön - külön kettesével utazni saját autókban. 

A hosszú uton a nagy társasággal felejthetetlen élményekre tehetsz szert, hiszen itt alklamtok van a közös éneklésre, a nagy beszélgetésekre és mire a célbe érkeztek, már egymásra is hangolódtok. 

Költsétek másra a pénzt, ne üzemanyagra! 

2 - 3 autóval utazni nemcsak hogy szétszórja a társaságot, de a költségeitek is magasabbak lesznek hiszen 2 -3 autóba kell tankolni és ugyanennyi autónak kell parkolójegyeket vásárolni. Ha már nyaralni mentek miért nem költitek el ezt a pénzt inkább sörre, vagy limonádésra? :-) 

A nagyobb teljesítményű kisbuszok ráadásul, jól megpakolva is kevesebbet fogyazstanak általában, mint a kisebb teljesítmény személyautók jól megpakolva. 

Utazzatok kényelmesen! 

A kisbuszos utazások további előnye, hogy a nagy beltér és a terjedelmes csomagterek miatt sokkal kényelmesebben utazhattok mint a kisebb személyautókkal. 

Nos? 

Hogyan döntöttetek? 

Inkább nyomorogtok és utaztok a társaságban megosztva, háromszoros üzemanyag költséggel, 

vagy inkább béreltek egy kisbuszt és együtt élvezitek az utazást? :-)